Diensten

Verbouw

Een nieuwe badkamer, trap, aanbouw of kantoor? Zowel als particuliere en als zakelijke klant kunt u bij ons terecht! Door onze kennis, ervaring en met de hulp van de bij ons bekende onderaannemers kunnen wij zowat alle werkzaamheden op dit gebied uitvoeren.

Onderhoud & Service

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw pand of woning en zal uiteindelijk kosten voor u besparen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud in de breedste zin van het woord. Bij interesse zouden wij ook een onderhoudsplan en het daarbij horende kostenplaatje voor uw op kunnen stellen.

Renovatie

Alhoewel renovatie vaak in één woord wordt genoemd met restauratie, kunt u bij ons niet terecht voor het restaureren van monumentale panden. U kunt natuurlijk wél bij ons terecht voor de restauratie en reparatie van uw pand of woning. Wij regelen het van A tot Z!

Montage

Montagewerkzaamheden komen ook steeds meer voor in de bouwsector. Denk hierbij aan het 'monteren' van schuren, gevelbeplating, vlonders en pergola's. Wij beschikken over al het nodige gereedschap om de hiervoor genoemde werkzaamheden zo vlot en soepel mogelijk uit te voeren.

Dakwerk

Van een lekkage in uw dak en het vervangen van uw dakgoten, tot het repareren van uw schoorsteen en het plaatsen van een dakkapel. Bij Tuck Bouw bent u aan het goede adres! Ook kunnen wij ter controle uw dak inspecteren, om problemen aan uw dak in de toekomst te voorkomen.

Timmerwerk

Tuck Bouw heeft grote passie heeft voor authentiek timmerwerk. Wilt u bijvoorbeeld uw oude meubels een nieuw leven in blazen, hergebruiken of bent u op zoek, maar u kunt het niet vinden? Aarzel niet om contact op te nemen, wij denken graag met u mee!